[VIDEO] Rus gooit G63 AMG vanaf 300 meter uit helikopter

[VIDEO] Rus gooit G63 AMG vanaf 300 meter uit helikopter

Influencers en YouTubers hebben vaak veel over voor extra views en likes, maar deze Rus brengt dat naar een heel nieuw level…

De man in kwestie beweert dat hij zijn G63 AMG inmiddels 2 jaar in bezit had, nadat hij flink had gespaard om zijn droomauto te kunnen kopen. De ervaring was echter allesbehalve een droom: de auto zou maandelijks in de garage staan voor allerlei mankementen die volgens de dealers niet onder de garantie vallen. Een lang verhaal kort, de Rus was het zat en besloot zijn G63 AMG moedwillig zelf te slopen.

Een paar dagen geleden vond hij de juiste mensen om hem hierbij te helpen. Hij en zijn team huurden een helikopter, bonden de G63 AMG vast en lieten hem van ongeveer 300 meter naar beneden vallen. Maar is dit wel het hele verhaal? De man in kwestie is vlogger Igor Moroz uit Moskou, die blijkbaar beroemd en berucht is om zijn streken. Hij zou gelogen hebben over zijn slechte ervaringen met de G63 AMG of in ieder geval over hoe dit de reden was om te beslissen de auto te slopen. Het verhaal gaat dat Igor een weddenschap heeft verloren, en dat deze actie daar het resultaat van is.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.