Nieuws

[Video] Nürburgring Greatest Moments 2016!Iedereen kent de Nürburgring. Is het niet van zijn rijke geschiedenis, dan is het wel van Gran Turismo of van de geniale en legendarische film Rush. Of van dit compleet nutteloze, maar waanzinnige record (klik!). Mijn punt is, dat het niet kennen van de Groene Hel in de buurt komt van heiligschennis…

Kennen is één ding, bezoeken een ander. Gelukkig beseft het management van de Ring hun belang in de wereld van auto’s en laten ze iedereen tegen een laag tarief de baan op. Vooral tussen maart en november zijn ze regelmatig open, wat resulteert in gigantische schare mensen die erop afkomen voor een ritje op dit fantastische, 21 kilometer lange circuit.

Het seizoen is inmiddels vrijwel ten einde. De beruchte Touristenfahrten lopen enkel nog in de weekenden, waarvan het Sinterklaas-weekend de laatste van het jaar zal zijn. En het einde van het seizoen betekent… tijd voor video’s! Toegewijde YouTubers zijn achter hun computers gedoken om ons te trakteren op compilatievideo’s waar je u tegen zegt. Geniet!

Voor degenen die enkel en alleen geïnteresseerd zijn in een potje leedvermaak is er ook een crash compilatie!

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.