[VIDEO] Met 6 SUPERCARS dwars door Nederland!

[VIDEO] Met 6 SUPERCARS dwars door Nederland!

Twee weken geleden was het zover: de allereerste Hart voor Auto’s Supercar Tour in samenwerking met PassionWithoutLimits! De eerste Supercar Tour waarbij je zelf niet in het bezit hoeft te zijn van een supercar!

Met welke auto’s gaan we rijden? De eerste die opvalt is natuurlijk die 810 pk sterke McLaren 720S van Novitec, maar ook de Ferrari F12berlinetta en Ferrari 458 Italia springen eruit. De Maserati GranTurismo MC Stradale en Audi R8 V10 Spyder lijken iets tammer, maar wacht maar tot je die motoren tot leven brengt. De laatste uit het rijtje is de Aston Martin Vanquish en dat is een heerlijke cruiser.

Zondagochtend 30 juli stonden de zes supercars in alle vroegte op de deelnemers te wachten. Na een korte briefing was het tijd om te vertrekken richting het zuiden van Nederland. Team Hart voor Auto’s begon in die goddelijk klinkende Maserati en die klinkt op zijn best in een tunnel. Gelukkig lag er een flinke tunnel op de A2 op onze route. Na een X aantal kilometers was het tijd om van bestuurder te wisselen en na nog een X aantal kilometers was het tijd om te wisselen van auto.

En zo gaat dat dus de hele dag! Samen met je maatje hop je van auto naar auto, net zo lang tot je alle auto’s hebt gehad. Van begin tot eind duurt de hele tour zo’n 10 uur en dat betekent dus automatisch dat je ook 10 uur in een supercar zit. Onderweg is er bovendien nog een heerlijke uitgebreide lunch geregeld en zijn er genoeg stops ingepland om van de omgeving te genieten.

Zo’n volledig verzorgde Supercar Tour wordt vanaf nu meerdere keren per jaar georganiseerd. De volgende tours staan gepland op zondag 28 juli / 11 augustus / 25 augustus / 1 september en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Deelnemen kost €950,- per persoon en €1750,- per equipe van twee personen. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@passionwithoutlimits.com.

Foto’s door Ansho.nl / Video door Production Boss

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.