Nieuws

[Video] Maniak gooit auto in z’n achteruit voor ons plezier!

Per ongeluk? Nee hoor! Deze gek test het gewoon voor ons uit!

Heb je zoals velen van ons een handgeschakelde auto, dan bestaat de kans dat je door een klein foutje je bijna je auto hebt verwoest! Behoor je niet tot die groep, dan kun je je misschien aansluiten bij de groep waartoe ik behoor; namelijk de psychopaten die geregeld overwegen hun wagen op zo’n manier naar het Auto Walhalla te sturen.

Gelukkig hoeven we, door de magie van het internet, zulke drastische stappen zelf niet te zetten. Er zijn namelijk genoeg van zulke fantastische schepsels op aarde te vinden die dat doen, en plaatsen, waardoor wij alleen nog maar hoeven toe te kijken.

Aanvankelijk was ik wel een beetje sceptisch over het hele idee, omdat een andere YouTuber hetzelfde al eerder heeft geprobeerd. Het verschil is echter dat hij in een Ford Fusion reed, die voorzien is van allerlei technologische hoogstandjes, waardoor die actie onmogelijk is. Nadat hij zijn Fusion van Drive naar Reverse schakelde, lichtte alleen de achteruitrijcamera op, maar verder bleef de hel uit. Goed om te zien, want niemand wil een enorme klapper veroorzaken door een kort, breindood moment.

Omdat de man uit de video hierboven een veel primitiever voertuig onder zijn billen heeft, kan hij wél voor Jackass spelen. Hoewel de verwachte ontploffing op zich laat wachten, kan ik me niet voorstellen dat hij dit geintje veel vaker zal kunnen uithalen. Achterwaartste burn-outs zijn misschien innovatief voor de drift-community, maar je versnellingsbak zal er niet zo van kunnen grijnzen zoals wij dat doen.

Conclusie: gewoon blijven doen voor ons vermaak! Als je auto straks geen teken van leven meer vertoont, weet je in ieder geval 100% zeker waar het aan ligt.

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.