[VIDEO] Man laat zien hoe je snel een Lamborghini Huracán sloopt

[VIDEO] Man laat zien hoe je snel een Lamborghini Huracán sloopt

We zien de ‘Vlamborghini’ reacties al verschijnen

Sommige auto’s verliezen hun waarde als je de showroom uitrijdt, bij anderen moet je daar tóch iets meer je best voor doen. Met die gedachte in het achterhoofd ging deze Lamborghini-rijder waarschijnlijk de weg op met zijn Italiaanse supercar.

Huurauto van 230.000 euro

Nou ja…zijn supercar? Volgens diverse bronnen huurde hij de Lamborghini Huracán van ruim 230.000 euro. Je zou denken dat je dan iets voorzichtiger gaat rijden dan met bijvoorbeeld je eigen auto. Maar daar had de bestuurder duidelijk een andere mening over. Samen met een vriend besluit hij op de A16 tussen Napoli en Canosa in Italië het V10-blok eens goed te laten schreeuwen. Dat kan niet misgaan, toch?

300 km/u op een nat wegdek

In de video vanuit de bijrijdersstoel zien we hoe het (digitale) naaldje tegen de toerenlimiet blijft tikken. ‘We rijden nu 315, 320 km/u, het boeit me niet’, hoor je de bestuurder nog zeggen. Een aantal seconden later staan we opeens langs de weg, met een brandende Lamborghini op de achtergrond.

Er is maar weinig over van Lamborghini Huracán

De twee mannen kijken in shock naar de Italiaanse huurauto. Door het natte wegdek én de hoge snelheden verloor de bestuurder de macht over het stuur. Beiden lijken ongedeerd te zijn na de crash. Dat kunnen we helaas niet van de Lamborghini Huracán zeggen. Op foto’s zien we hoe eigenlijk alleen de velgen (en verassend genoeg de kuipstoelen) nog over zijn gebleven. Een duur grapje dus.

Bekijk de beelden van de Huracán hier.

Bron: © Welcome to Favelas

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!