[Video] Koenigsegg Regera & One:1 samen op Goodwood

[Video] Koenigsegg Regera & One:1 samen op Goodwood

Zoals je eerder al kon lezen is de Koenigsegg Regera samen met de One:1 afgereisd naar Goodwood Festival of Speed. Helaas was ook al duidelijk dat de One:1 en níet de Regera in actie zal komen op de hillclimb maar dat betekent niet dat de Regera in een hoekje staat weg te stoffen.

Gelukkig kunnen we, na het geluid van de Regera, de nieuwe hypercar toch nog even rijdend bewonderen. De mannen van Goodwood hadden vorig jaar de eer om als eerste een rondje te mogen doen in de Koenigsegg One:1 en hadden daarmee de wereldprimeur te pakken. Tevens stonden de toen enige twee One:1’s beide op Goodwood.

Dit jaar aasden zij nog natuurlijk op een rondje met de Koenigsegg Regera en dat is gedeeltelijk gelukt als we bovenstaande video bekijken. De reporter mag nogmaals op pad met de Koenigsegg One:1, dit maal mag ‘ie hem ook wat meer opentrekken. Bij terugkomst staat de Regera te wachten die vervolgens ook een rondje meerijdt met de Koenigsegg One:1.

Voormalig werknemer van Koenigsegg Jens Sverdrup, werkt nu voor Koenigsegg dealer SuperVettura vertelt over de auto en liet ook weten dat je de naam ‘Regera’ uitspreek als ‘Re – yer – a’.

The idle sound of the Koenigsegg Regera !

Posted by Hart voor Auto's on donderdag 25 juni 2015


Koenigsegg Regera

?????????????????

Koenigsegg Regera

Via Goodwood.com

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.