[Video] Clarkson: ‘Nog één rondje voordat die hufters me ontslaan’

[Video] Clarkson: ‘Nog één rondje voordat die hufters me ontslaan’

Gisterenavond verscheen Jeremy Clarkson bij het Roundhouse Gala waar geld voor een goed doel werd opgehaald door middel van een veiling. Ook Clarkson had iets te veilen in de aanbieding maar dat was niet het enige waar hij over sprak, zoals je kunt zien en horen in bovenstaande video.

Zoals je weet ligt Clarkson onder vuur vanwege een handgemeen met een collega. Alles wat hij zegt wordt uitvergroot maar Clarkson heeft blijkbaar nog nooit van damage control gehoord en neemt hij nog altijd geen blad voor de mond.

“I’ll do one last lap of Top Gear track before the fucking bastards sack me”
Clarkson zegt dat hij nog één laatste ronde gaat rijden over het bekende Top Gear circuit op Dunsfold Park Aerodrome en bedacht dat hij wel iemand mee kon nemen. Een ogenschijnlijk emotionele Clarkson: “I’ll be a bit tearful when I do it, but fuck it, let’s do it.

Vervolgens voegde hij daaraan toe:
I’m sacked so it’s probably an Austin Maestro. So who knows? But anyway it will be my last ever lap of the Top Gear test drive.

There was an 18-year waiting list to be in the audience of Top Gear, but the BBC has fucked themselves.

It was a great show and they’ve fucked it up. Tonight’s the night when you have the opportunity.

Afijn, je kunt het allemaal zelf bekijken en beluisteren in de video. De ronde over het Top Gear circuit is uiteindelijk geveild voor een bedrag van £100.000,-. Hoewel Clarkson erg boos lijkt te zijn op de BBC schijnt hij vier dagen na het vooral persoonlijk excuses wilde maken aan Oisin Tymon door langs te gaan bij hem thuis. Echter kreeg hij Tymon niet te spreken en daarop stuurde Clarkson hem diverse e-mails met excuses.

Tank bij hoofdkantoor BBC in Londen

Intussen is er zojuist een tank gesignaleerd voor het hoofdkantoor van de BBC in Londen. De petitie om Jeremy Clarkson terug te brengen is inmiddels getekend door, op 5.000 na, 1 miljoen mensen en de initiatiefnemer van deze petitie, Guido Fawkes, besloten om deze per tank te brengen aan de BBC.

BBC Tank

BBC Tank

BBC Tank

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.