[VIDEO] Huwelijksaanzoek met knalroze RR Evoque!

[VIDEO] Huwelijksaanzoek met knalroze RR Evoque!

Wij mannen worden door onze vrouwen/vriendinnen vaak weinig romantisch bevonden. Een bosje bloemen, een doosje chocolade op zijn tijd, maar dan is het wel een heel eind op. Als we dan het huwelijksaanzoek gaan doen, worden we wel iets romantischer.

Maar de meeste van onze aanzoeken vallen in het niets vergeleken bij hoe de Nieuw-Zeelandse personal trainer Josef Rakich het aan heeft gepakt. Nee, waar wij onze geliefde meenemen naar de Cote d’Azur, de Eiffeltoren op sprookjesachtig London met Kerst om op onze knieën te gaan en de grote vraag te stellen, komt deze Terminator op de proppen met een aanzoek formaatje ‘Niet te evenaren’.

Wat heeft Rakich allemaal geregeld voor zijn monster-aanzoek? Allereerst het grootste stadion van Nieuw-Zeeland, Eden Park, daarnaast een helicoptervluchtje naar het stadion toe, een ring met een diamant waarvan een mandarijn nog het schaamrood van op de lippen krijgt en last, maar zeker not least, een knalroze Range Rover Evoque Convertible helemaal naar de wens van Mimi (het koosnaampje voor de vriendin van Josef) gemaakt.

De zuurstokroze cabriolet zat verpakt in een grote doos met tientallen roze ballonnen met de tekst ‘Will you marry me?’ op de voorruit. En waar deze hele happening Rakich waarschijnlijk €100.000+ gekost heeft Mimi, gelukkig voor hem, volmondig ‘Ja!’ gezegd!

Hoe het er aan toe ging? Check de video, actie vanaf 03:30! En jongens, als je niet wil dat je vriendin/vrouw verwachtingen krijgt, laat deze video vooral niet aan hun zien!

Huwelijksaanzoek Range Rover Evoque

Huwelijksaanzoek Range Rover Evoque

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.