[VIDEO]: Huracan STO verlaat Belgisch supercar event met burn-outs!

[VIDEO]: Huracan STO verlaat Belgisch supercar event met burn-outs!

In België zijn ze normaal gesproken enorm beleefd op de weg. Automobilisten trappen hard op de rem om toch die ene voetganger voor te laten, die vaak pas net bedacht had om over te steken. Maar dat geldt dus niet overal in België. Dit weekend stond, na een pauze van 2 jaar, Carbon Knokke op de agenda. Het auto-evenement in Aalter trekt supercars vanuit heel Europa aan. Zo ook de Lamborghini Huracan STO in de compilatie hieronder. Op een gegeven moment deed de Huracan STO zelfs burn-outs op de smalle zandweg, waar bezoekers best dicht op de wegrijdende auto’s stonden.

YouTube – ExoticCarspotters

De actie in Aalter begint eigenlijk al vanaf 0:50 met een slippende Brabus stationwagon. En onze aandacht ging ook naar het geluid (en vooral de looks) van een prachtige Porsche in het blauw.

ExoticCarspotters stond met camera klaar om de wegrijdende supercars vast te leggen. Zie de hoogtepunten van de video (waaronder die Lamborghini Huracan STO) door op de thumbnail te klikken!

Over meer momenten als deze lezen? Bekijk dan vooral onderstaande artikelen eens op onze pagina:

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.