[Video] Gehoorschade incoming: deze Nissan GT-R maakt gestoord veel geluid!

[Video] Gehoorschade incoming: deze Nissan GT-R maakt gestoord veel geluid!

Dit zijn sowieso de hardste backfires die je deze week gaat horen!

Je zou haast denken dat je je op een gruwelijk slagveld bevindt uit één van de twee Wereldoorlogen, maar niets blijkt minder waar: dit is “gewoon” een Nissan GT-R met belachelijke uitlaten, die gehele bataljons nog de stuipen op het lijf zouden jagen.

Godzilla heeft hier in haar huidige vorm, zoals je wel kunt horen, behoorlijk wat volume tot haar beschikking. Deze 660 pk sterke Japanse griezel produceert overigens niet alleen onnoemelijk veel geluid, maar hoest zo nu en dan ook een aantal vlammen op. En zoals wel te verwachten is bij benzine die de uitlaten inglipt, brengen we Moeder Natuur immer dichterbij haar ondergang, door haar te onderwerpen aan pluimen van onoverwinnelijke, zwarte rook.

Oh, en heb je je ogen enkele seconden van de vuurlinie weten te houden? Mooi, dan is het je wellicht opgevallen dat de Nissan GT-R een fantástisch mooie sticker bovenaan zijn voorruit heeft geplakt, waarop staat: Spring Event! Jawel, jawel, dat is exact hetzelfde evenement waarvoor wij vandaag nog een waanzinnige collage op de site gooiden! Heb je het gemist, check het dan hier.

Tenslotte wil ik de eigenaar nog één kleine tip meegeven: bouw alsjeblieft een paar concert speakers in, zodat je kilometers van tevoren kan aankondigen dat je eraan zit te komen. Ik bedoel, niet dat je titanium uitlaten dat zelf al niet doen, maar goed; de klappen die je uitlaatsysteem produceert zullen bij deze of gene gegarandeerd enige vorm van PTSD doen triggeren, en dat willen we met geen mogelijkheid veroorzaken!

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.