[VIDEO] Gecrashte McLaren Senna uit ‘The Hamilton Collection’

[VIDEO] Gecrashte McLaren Senna uit ‘The Hamilton Collection’

De verzekeraar van de vrouw zal een paar nachtjes slecht slapen.

Oh nee! Beelden verschenen vandaag op het internet van een McLaren Senna die dwars op de weg stond. In de video zien we eerst een familie-sedan met een vervormde voorbumper. Pas als het beeld overgaat op de Senna zien we wat er precies gebeurd is. De Britse sportwagen is flink op zijn linkerkant geraakt door de andere bestuurder.

De video komt van het YouTube-kanaalThe Hamilton Collection‘. Het gezelschap met ruim 300.000 volgers op het platform maakt dagelijks video’s met een indrukwekkende wagenpark. Naast deze McLaren Senna vult de ‘€30 miljoen oprit‘ zich onder andere (!) met een McLaren P1, Ferrari LaFerrari, Bugatti Chiron, Porsche 918 Spyder en Pagani Huayra.

De Senna in ‘Black and Napier Green‘ stond nog niet heel lang bij deze eigenaar. Het 2019 model werd pas een aantal weken geleden toegevoegd aan de collectie. De Canadese muziekproducer Deadmau5 schijnt de vorige eigenaar van dit exemplaar te zijn.

Hieronder kun je de beelden zelf zien:

Bron: © The Hamilton Collection / TikTok

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.