[Video] Ford GT Rev Battle: Standaard vs. Titanium

[Video] Ford GT Rev Battle: Standaard vs. Titanium

De nieuwe Ford GT is op zichzelf een indrukwekkende supercar, maar de trend in autoland met de naam ‘downsizen’ zorgt ervoor dat er slechts een 3,5 liter Ecoboost V6 geplaatst is. En ja, dan heb je een supercar, maar dan zonder het geluid van een supercar…

Maar wat als je bij de aankoop van je Ford GT de optie ‘Titanium uitlaatlijn’ aankruist? Je maakt jezelf $10.000,- armer, maar klinkt je nieuwe auto er dan ook beter door? Om die vraag te beantwoorden zou je heel het wereldwijde web door moeten spitten om een filmpje te vinden van de auto met en zonder de uitlaat. Maar niet bij Hart voor Auto’s! Want wij hebben een filmpje waar beide auto’s gebroederlijk naast elkaar staan. Hierboven vind je een filmpje waarin je twee Ford GT’s vindt. Je raadt het al; de rode GT heeft de $10.000,- kostende titanium uitlaat en de blauwe GT heeft de standaard uitlaat. Welke klinkt beter? Oordeel zelf!

En mocht je hier nou niet genoeg van krijgen, blijft in de buurt, want waarschijnlijk hebben we binnenkort meer… Degene die op de SEMA show in Las Vegas zijn geweest hebben gezien dat verschillende tuners zich ook bezig zijn gaan houden met de Ford GT, dus wie weet… Heffner misschien?

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.