[VIDEO] Eerste Avantador SVJ met straight pipes!

[VIDEO] Eerste Avantador SVJ met straight pipes!

De Lamborghini Aventador SVJ is nog maar nét uitgebracht en het eerste exemplaar is al onder handen genomen. Tuner RDB LA uit Los Angeles heeft de eerste Aventador SVJ voorzien van straight pipes, en dat betekent maar één ding: flames!

De Lamborghini Aventador SVJ wordt aangedreven door een 6,5-liter V12 die maar liefst 770 pk en 720 Nm koppel produceert. 0 tot 100 km/h duurt slechts 2,8 seconden, maar nog indrukwekkender is de Nürburgring rondetijd van slechts 6 minuten en 44 seconden. Je kunt beter snel zijn als je er eentje wilt, want Lamborghini gaat slechts 900 reguliere exemplaren maken en 63 stuks van de speciale editie, de Lamborghini Aventador SVJ 63. De eerste exemplaren zijn inmiddels ook al in Nederland gesignaleerd…

Hoewel zo’n V12 van 6,5-liter een fantastisch geluid produceert, zullen er altijd petrolheads zijn die vinden dat beter kan. Zo werd dit witte exemplaar in een rechte lijn naar de tuningsshop gebracht en werd er geknutseld aan het uitlaatsysteem. Het resultaat zie je vanaf 1:40!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.