[Video] Nissan GT-R vs. Aventador vs. Audi RS6 & meer in ultieme dragrace!

[Video] Nissan GT-R vs. Aventador vs. Audi RS6 & meer in ultieme dragrace!

Ik ben er 99% zeker van dat dit de hemel is.

Je weet pas dat je met een spectaculaire stunt te maken hebt als je lichaam zich gedraagt als een cocktail van adrenaline, vreugde en een aardige dosis angst. Naar mijn mening bevat deze dragrace in dat opzicht elk ingrediënt, en dan ben ik nog niet eens in de buurt van de wagens!

De dragrace der dragraces werd georganiseerd door de Duitse tuner LEVELLA, die een aantal van hun fijnste wagens bij elkaar zocht om een geweldig stukje film te produceren. LEVELLA zelf staat voornamelijk bekend om hun heerlijke gechiptune en een hele reeks aan fraaie velgen, die ze beide uitgebreid showcasen in deze video. Om nog maar eens extra te verduidelijken dat ze niet alleen high-end supercars opvoeren, staan er ook een aantal “minder” spannende wagens op de landingsbaan. Aan die kant van het spectrum vinden we o.a. een zevende generatie Golf R en een Aston Martin Vantage, al kunnen ze met hun 430 pk‘s niet als “zwak” gelabeld worden.

Voor het gestoordere werk kijken we wat hoger in het rijtje. Zo bracht LEVELLA twee Lamborghini’s mee, waaronder een Aventador Pirelli Edition, en lieten ze tuner-favorieten als de Nissan GT-R en de Audi RS6 niet achter in de werkplaats. Als finishing touch werd het geluid “wat opgeleukt”, door onder een aantal van hun wagens een overweldigend in-house uitlaatsysteem te leggen.

Laat ik het nog maar eens zeggen, mocht het je zijn ontglipt: this is heaven.

Hieronder een overzicht van de auto’s die in de video verschijnen:
– Nissan GT-R – 780 pk
– Lamborghini Aventador Pirelli Edition – 720 pk
– Audi RS6 – 700 pk
– Porsche 991 Turbo S – 650 pk
– Mercedes C63s AMG – 650 pk
– Lamborghini Huracán Spyder – 610 pk
– BMW M3 – 520 pk
– Aston Martin Vantage – 430 pk
– Volkswagen Golf R – 430 pk
– Porsche Panamera – 420 pk

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.