VIDEO: Dragrace Madness compilatie

VIDEO: Dragrace Madness compilatie

Drachten lijkt in de eerste instantie misschien niet de ultieme plek om even flink gas te geven. Echter is vliegveld Drachten de ideale locatie om de echte snelheden te laten zien en af en toe supercars op hun staart te trappen! Hieronder zie je dan ook in de video hoe de dragrace strip goed benut werd.

Na de start met twee Mustangs in de eerste 30 seconde wordt het alleen nog maar sneller. Je wordt overvallen door zowel de snelheden als het optrekken van de dragrace voertuigen. Deze snelheidsmonsters plakken met hun speciale banden extra goed aan het aangepaste wegdek.
Het zijn niet alleen muscle cars die hier langskomen, maar ook motoren gaan met meer dan 250 kilometer per uur over de lijn en grappige auto’s vliegen in minder dan een seconde naar de 100 km/uur!

Vaker een dragrace zien of bijwonen?

Tweemaal per jaar veranderd vliegveld Drachten in deze dragstrip inclusief tribunes, feesttent, scoreborden, pit-area, burn-out area en nog veel meer. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers en fanatiekelingen is het telkens weer mogelijk om jouw vermogen kwijt te kunnen op dit lange stuk plakkend asfalt! Om erachter te komen wie de snelste deelnemer is (en hoe snel dit is) raden we je aan om de video te kijken. Vergeet niet te reageren als je meer vergelijkbare video’s wilt zien op ons Youtube kanaal, of wat voor video’s je graag wilt zien in de toekomst!

Dank aan Lars Mars Cars voor de video.