[Video] Domoor knalt zijn Dodge Viper tegen een boom!

[Video] Domoor knalt zijn Dodge Viper tegen een boom!

*Insert standaard grap over hoe dit een Mustang had moeten zijn.*

Het is ondertussen vaste prik in de Verenigde Staten: een Cars & Coffee is niet compleet zonder een mafkees in een Mustang die zijn rechtervoet niet in bedwang weet te houden en zijn honger voor voetgangers wil stillen. We zien dan ook vrijwel iedere week een nieuw filmpje voorbijkomen. Een beetje ondernemer zou haast een plakboek uitgeven, waarin je plaatjes van crashende Mustangs in verschillende kleuren moet plakken, totdat je de gehele regenboog bij elkaar verzameld hebt.

Maar goed, deze keer dus geen Mustang, maar een onbedwingbare Dodge Viper met die monsterlijke V10 motor. De auto bestaat inmiddels alweer een tijdje, dus weten we door het karakter van de wagen dat deze in vergelijking met andere supercars nog altijd ver boven de buitencategorie te vinden is. Elektronische hulpmiddelen kent de wagen nauwelijks, wat betekent dat je als bestuurder je volledige focus op het rijden moet richten. En wanneer er zo’n 50 man met camera en al je wagen staat te bewonderen, kun je erop wachten dat er iets fout gaat. Sterker nog, 99% van die toeschouwers staat er hoogstwaarschijnlijk zelfs voor de haast onvermijdelijke crash!

Genieten van je supercar mag, en wordt ten zeerste aangeraden, maar wanneer je achter het stuur zit van een Viper moet je je koppie er wel bij houden. Tenzij je je wagen door en door kent, is de Viper absoluut geen machine om mee te dollen. Dit filmpje bewijst die stelling maar al te goed.

Gelukkig is de man in orde!

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.