[Video] Doe een rondje Monaco in een McLaren 570S!

[Video] Doe een rondje Monaco in een McLaren 570S!

Onze vrienden van Prior Design gooiden ons de sleutels van hun 570S toe!

Aan het interieur zal je het niet heel snel af kunnen lezen, maar werp je een blik op de titel, dan weet je het precies! Pieter en Jorrik rijden hier namelijk niet in een “doorsnee” McLaren 570S, maar in exact dezelfde wagen waar ik je vorige week al over vertelde. Na hun testritje bleek hij zelfs zó indrukwekkend, dat ze ervoor zorgden dat hij ook op Spring Event niet mocht ontbreken, zodat jullie er net zo goed van konden genieten!

Enige twijfels die je nog over de velgen hebt, kun je bij deze overigens gerust in het water gooien. De Britse geweldenaar knalt zo ontzettend precies door de bergen van het prinsdom, dat je eventuele schoonheidsfoutjes abrupt zou vergeten. Dit leert ons trouwens ook dat zo’n bodykit er niet alleen voor de sier op zit. Natuurlijk heeft McLaren in de basis al een fantastisch pakket gefabriceerd, maar dankzij de extra aerodynamica van de tuner plakt hij nu nog beter aan het asfalt. Tenslotte zorgt de heldencombinatie van een überdikke twin-turbo V8 en een luidruchtig uitlaatsysteem ervoor dat ze je tot diep in Italië horen!

Meer weten over deze 570S van Prior Design? Je leest het hier.

McLaren 570S Prior Design

McLaren 570S Prior Design

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.