[VIDEO] Dit kost de duurste burn-out met een Bugatti Veyron!

[VIDEO] Dit kost de duurste burn-out met een Bugatti Veyron!

Wie het breed heeft, heeft het breed hangen. Een Bugatti Veyron is daar sinds 2005 al een duidelijk symbool van en dat het onderhoud van zo’n auto exorbitant duur is, kun je verwachten! 

Een los bandje voor jouw en mijn auto kost misschien €100,-. Voor een Bugatti Veyron kost een los bandje 100 keer zoveel. Inderdaad, €10.000,- per stuk en vanwege de vierwielaandrijving van de door een W16-motor aangedreven Veyron, worden vaak alle vier de banden meteen vervangen. €40.000,- is al een flink deel van jouw en mijn jaarsalaris, maar als je dacht nu alles gehad te hebben, nee, er is meer.

NOG MEER!? Ja, omdat dit de derde keer is dat de banden van de Veyron, die wel iets weg heeft van de spec van Christijan Albers’ Chiron, moeten de velgen ook vervangen worden. Kun jij zonder te spieken raden wat het totale kostenplaatje is van een banden+velgenwissel van een Bugatti Veyron?

Totale kostenplaatje: €110.000,-

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben weer een item toegevoegd aan onze bucketlist! Actie vanaf 09:00!

Bugatti Veyron Burnout

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.