[VIDEO] Dit is de Bugatti Chiron die jij kunt betalen!

[VIDEO] Dit is de Bugatti Chiron die jij kunt betalen!

Tot op heden konden wij gewone aardholbewoners alleen maar kwijlen bij het aangezicht van de Bugatti Chiron, op foto en video, maar daar komt verandering in!

De ongeveer €2,7 miljoen kostende Bugatti Chiron is onbereikbaar voor de gewone mens. Als we geluk hebben, mogen we ooit een Chiron in de ogen kijken. Maar voor velen van ons zal het blijven bij de toffe foto’s en videos die jullie spotters aan ons presenteren.

Maar gelukkig is daar Lego, die heeft de stoute schoenen aan getrokken en is naar Bugatti toe gegaan en zo kijken jullie nu naar de 1:8-Legoversie van de Bugatti Chiron! De herkenbare duo-tone van de Chiron kan vanaf nu staan stralen in jouw woonkamer!

De 8 liter motor met vierdubbele turbo is in blokjesvorm terug te vinden in de mini-Chiron, helaas doet de Lego-Chiron geen 0 – 100 in 2,4 seconden en gaat ie geen 400+ kilometer per uur, maar je hebt wel een actieve spoiler, een ongelooflijk gedetailleerde cockpit met een beweegbare versnellingspook en de zuigers van de W16 bewegen ook nog! Het zou toch ongelooflijk gaaf zijn om dit stukje kunst in huis te hebben?

Je hebt in ieder geval genoeg te knutselen, want pas na het in elkaar passen en meten van 3.599 deeltjes, is jouw Chiron compleet! En voor alle vrouwen, vriendinnen en BFF’s die meelezen, wij krijgen dit graag als verjaardagscadeautje, vaderdagcadeau, verlaat Valentijnscadeau of gewoon omdat jullie ons heel lief vinden, dan vinden wij jullie ook heel lief!

Bugatti Chiron Lego

Bugatti Chiron Lego

Bugatti Chiron Lego

Bugatti Chiron Lego

Bugatti Chiron Lego

Bugatti Chiron Lego

Bugatti Chiron Lego

Bugatti Chiron Lego

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.