[VIDEO] De ultieme game-auto [Custom Dreams Special]

[VIDEO] De ultieme game-auto [Custom Dreams Special]

Wij zijn allemaal gek van auto’s en veel van jullie zijn ook net zo gek van gamen. Maar deze twee samenbrengen, dat doen we niet veel. Custom Dreams heeft een verdomd gave opdracht gekregen en daardoor de ultieme game-auto gecreëerd!

En dat is geen understatement, nee. Trust Gaming bracht een Ford Raptor binnen bij de heren van Custom Dreams en de opdracht was simpel ‘Maak voor ons de ultieme auto voor de gamer!’ En Custom Dreams heeft geleverd hoor!

Deze Ford GXT Raptor is beladen met een hoop technologie waar zelfs de meest toegewijde ‘techie’ het warm van krijgt. Lees maar even mee: deze 450pk sterke buffel is voorzien van 7 4K-beeldschermen, waarvan er 5 aangesloten zijn op een PC en de 2 schermen voor de achterbank-passagiers zijn aangesloten op een PS4-Pro. Daarnaast heeft Brians Custom Audio een huzarenstukje voor het oor afgeleverd: 24 subwoofers die tezamen 9000 Watt wegslurpen en een DJ booth! Custom Dreams heeft het uiterlijk vormgegeven zoals alleen zij dat kunnen, blubberdik, en daarmee is het plaatje helemaal compleet!

Dus, als deze mastodont volgend jaar deelneemt aan de Streetgasm-rally rijden wij graag mee, lekker ‘Gran Turismo’ of ‘Need For Speed’ spelen onderweg en in de avond zet La Fuente gewoon een lekker muziekje op!

Wat zeggen jullie: is dit de ultieme game-auto of niet!?

Ford Raptor

Ford Raptor

Ford Raptor

Ford Raptor

Ford Raptor

Ford Raptor

 

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.