[VIDEO] De Nurburgring eist weer veel slachtoffers!

[VIDEO] De Nurburgring eist weer veel slachtoffers!

De Nurburgring aka de Groene Hel is dit jaar pas drie weken open, maar het circuit vreet auto’s op een tempo waarvan Pacman een minderwaardigheidscomplex krijgt! 

En dit is geen grap of understatement, nee, het circuit heeft sinds zondag 11 maart haar poorten weer geopend voor snelheidliefhebbend testosteron en oestrogeen. Het is zaak om je gezonde verstand te gebruiken wanneer je het legendarische asfalt betreed, een ongeluk zit namelijk in een klein hokje. Maar toch kun je je klok erop gelijk zetten dat er iedere Touristenfahrt wel zuurverdiende spaarcentjes finaal afgeschreven worden.

En drie weken later is de lelijke waarheid bevestigd: het wereldwijde web staat alweer vol met een diversiteit aan afgeschreven auto’s. De Groene Hel schrijft auto’s af bij de vleet: oude Golfjes, een dikke Mercedes A-klasse die een koprol niet overleefd, twee M3’s die een onbedoelde aantrekkingskracht hebben met de vangrail en een nieuwe Carrera GTS die niet zonder scheuren het circuit af komt en dan zijn we pas net begonnen! Dus voor degene die de komende weken naar de Ring gaan, heb geen grootheidswaanzin, pas goed op jezelf en we hopen jullie niet terug te zien in een crash-video!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.