Nieuws

[VIDEO] De Jeep Trackhawk van Enzo Knol klinkt nu nóg harder

Ik beloof jullie dat Enzo Knol niet wekelijks zal terugkomen op Hart voor Auto’s, maar deze video kon ik niet voor mezelf houden.

Mocht je het vergeten zijn: De 25-jarige YouTuber Enzo Knol heeft onlangs een Jeep Trackhawk met maar liefst 707 pk aangeschaft. Het 6,2-liter grote Hemi-blok levert bovendien 875 Nm koppel en schiet van 0 tot 100 km/h in 3,7 seconden en de topsnelheid ligt op 290 km/h. Er rijden slechts 6 exemplaren rond in Nederland en volgens Finnik heeft de auto van Enzo een nieuwwaarde van €239.142,-. Bovendien heeft de auto van zichzelf al een ongekend bruut geluid, maar het kan natuurlijk altijd harder…

Enzo heeft een nieuw uitlaatsysteem gemonteerd, het merk/type wordt niet genoemd maar het resultaat is zeker hoorbaar. Skip naar 6:20 om het verschil te horen met het ‘gewone’ geluid met de kleppen dicht en vervolgens het geluid met de kleppen open. Veel luisterplezier!

27-jarige petrolhead in hart en nieren! Mede-oprichter van Hart voor Auto's dat in 2018 inmiddels zijn 8ste levensjaar is ingegaan.

1 Comments

Comments are closed.