[VIDEO] De beste examenstunt ever!?

[VIDEO] De beste examenstunt ever!?

En de benodigdheden zijn simpel: ducttape + een halve auto. Meer is er niet nodig om de politie met loeiende sirenes langs te laten komen en op het landelijke nieuws te komen. 

In het laatste jaar van je middelbare schooltijd is het een uitdaging om een zo tof mogelijke examenstunt uit te halen. De draak steken met je docenten, een ongelooflijke rommel maken in je school, iedereen kan wel een toffe stunt bedenken waar menig docent niet blij mee was.

Maar deze stunt slaat werkelijk waar alles. En er is niet eens zoveel voor nodig geweest! De studenten hebben een halve Pontiac Grand Am tegen een muur aan gezet en een dekzeil tegen de muur geplakt met behulp van duct tape. Een kruiwagen vol losse stenen rondom de auto en de grap was compleet. En zeg nou zelf, het lijkt toch echt op een ongeluk!

De studenten hadden maar 8 minuten nodig om de hele illusie op te zetten, tegen het gebouw waar de directie van de school aan het werk was. Die schrokken zich natuurlijk een hoedje toen ze buiten even een luchtje gingen scheppen en deze scene aantroffen. De politie werd gebeld, maar het was al snel duidelijk dat het om een grap gingen. Uiteindelijk hebben de studenten een dikke viral te pakken met hun stunt, missie geslaagd lijkt ons!

En voor degene die nu denkt ‘Dat gaan we ook doen!’ Doe het voorzichtig en vergeet het niet met ons te delen!

Examenstunt=Examenstunt

Examenstunt

Examenstunt

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.