[VIDEO] De 900 pk sterke Bugatti-killende BMW M5, kopen?

[VIDEO] De 900 pk sterke Bugatti-killende BMW M5, kopen?

Bij vrijwel iedere supercarliefhebber staat deze video in zijn of haar geheugen gegrift. De ‘Dutchbugs’ Bugatti Veyron die zoek wordt gereden door een BMW M5 E34 met joekel-turbo. 

Over een ‘onverwachte wending’ gesproken. Ongeveer een jaar geleden kwam de video online waarin de welbekende Nederlandse Bugatti Veyron dacht een sprintje te trekken tegen een gekietelde BMW M5 van de E34-generatie. Little did they know, dat deze BMW voorzien was van een turbo maatje ‘watermeloen’ (zie de bult op de motorkap) en zodoende een vermogen op de achterwielen los kan laten van meer dan 900 pk!

Het resultaat moge duidelijk zijn. De Dutchbugs werd vermorzeld als een zachtgekookt ei dat tegen de muur omhoog wordt gegooid! En nu komt het allermooiste, deze 900pk sterke BMW M5 E34 staat te koop en kan van jou zijn voor maar $35.000,- / €30.000,- / 2,2 miljoen roebel of iets meer dan 5 Bitcoin!

Wat ons betreft het koopje van de eeuw!

BMW M5 E34 Turbo

BMW M5 E34 Turbo

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.