[VIDEO] Crashtest: Lamborghini Aventador vs. iPhone X

[VIDEO] Crashtest: Lamborghini Aventador vs. iPhone X

Youtube is de toekomst en vloggers, of mensen met teveel centen, doen de gekste dingen om views te genereren. Maar als er een Lamborghini Aventador bij betrokken is, kijken wij natuurlijk heel graag!

POG, die we kennen van zijn paarse McLaren 675LT en zijn witte 458 Speciale, stelt zijn knaloranje Aventador beschikbaar voor dit experiment. ‘Alles voor de wetenschap!’ moet ie gedacht hebben. Wij zouden precies hetzelfde doen, alleen zouden we hem voor een iets spannender experiment gebruiken. Maar dat terzijde.

Dus, wie van de twee wint, een iPhone X van €1.200,- versus een Lamborghini Aventador die bijna 365 keer zo duur is? (€435.000,-) Nu inzetten!

We moeten er wel bij vertellen dat de iPhone is voorzien van een screenprotector en een bumper. Maar goed, de Aventador weegt met bestuurder ergens tussen de 1.650 en 1.700 kilogram…

Check snel de video en aangezien jullie waarschijnlijk weinig zin hebben in Frans gezever: de actie begint vanaf 7:40!

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.