[VIDEO] BMW-rijder gaat ‘buiten-binnen-buiten’, maar ziet Ford niet

[VIDEO] BMW-rijder gaat ‘buiten-binnen-buiten’, maar ziet Ford niet

Die grote grille kwam opeens wel héél dichtbij voor de Ford-bestuurder

BMW, M3, fail, auto, compilatie, best of, BMW-rijder, onhanding, buiten, binnen, buiten, Ford, Ka
Foto: © CarSpotterQVS / Screenshot YouTube

Inmiddels zijn we al een aantal dagen in het nieuwe jaar, en dat betekent dat we gaan terugkijken op wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Voor ons is dat onder andere met deze ‘best of’ van CarSpotterQVS. Hij begon het jaar goed met een 20-minuten lange compilatie van onnozelheden, karma-momenten en andere ‘car fails’ op de weg.

Ons goede voornemen? Meer van deze heerlijke video’s met jullie delen. Zo zien we ‘synchroon spinners’ tijdens een natte driftcursus. Een rode BMW 1-serie die na het driften op de rotonde zijn lot toekomt. En ook de iets minder vriendelijke ontmoeting tussen een AMG en wielrenner (die al eerder bij ons een optreden maakte).

We vinden vooral onderstaande clip hilarisch. De nogal enthousiaste BMW-rijder in zijn nieuwe M3 denkt net geleerde theorie in praktijk te brengen. Buiten…binnen…boem. De bestuurder in de Ford Ka ziet opeens die enorme grille wel héél dichtbij komen. Bekijk de volledige video hieronder.

Bron: © CarSpotterQVS

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.