Video: BMW M4 GTS gaat los op het circuit!

Video: BMW M4 GTS gaat los op het circuit!

De BMW M4 GTS is volledig ontwikkeld voor gebruik op het circuit en wordt nu onthuld in een film waar hij al zijn talenten laat zien!

De nieuwe M4 GTS zal nog van zich laten horen. Deze supersportieve auto, de opvolger van de M3 GTS, waarvan slechts een 150-tal exemplaren van gemaakt werden, is volledig gewijd aan het circuit en kondigt enorme prestaties aan (3,8 seconden om te versnellen van 0 tot 100 km/h), maar ook buitengewone vaardigheden op het circuit.

7:28 op de Nordschleife

Het bewijs: dit model gaat op een tijd van 7:28 minuut op de Nürburgring dankzij zijn zescilinder-in-lijn met drukvoeding die bovendien gebruik maakt van waterinjectie voor een groter rendement. Deze techniek wordt hier voor het eerst gebruikt, maar zal zeker navolging krijgen. Hoe dan ook, in dit filmpje zie je hem in actie.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.