[VIDEO] BMW M3-LT4 vreet banden als snoepjes!

[VIDEO] BMW M3-LT4 vreet banden als snoepjes!

Wanneer je je BMW M3 E92 wat braaf vindt klinken, kun je een andere uitlaat monteren. Of je vlamt er gewoon een 6,2 liter V8 uit een Chevrolet Corvette in!

En dat is wat Craig Taylor alias ‘DriftWorks’ heeft gedaan. Geen Akrapovic uitlaat of even aankloppen bij Eisenmann. Nee, er stond toevalligerwijs een M3 E92 voor de deur en je raadt al wat er gebeurde. Precies. Wanneer het gaspedaal ingetrapt wordt, begint de supercharger van de Chevrolet Corvette LT4-motor van GM te loeien als de sirene van een brandweerwagen. En de brandweer zou zomaar eens opgebeld kunnen worden door een nietsvermoedende omstander die denkt dat er brand is, terwijl Craig bandjes aan het roken is met deze 680 pk sterke strepentrekkert. En Craig’s sarcastische woorden zijn ‘It works’.

Je kunt Driftworks van meer van dit soort projecten kennen, want zij hebben ook een M5 V10 in een M3 E46 gelepeld met als resultaat een matzwarte koppelbeul die net zo makkelijks strepen trekt als deze E92 M3! Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar Driftworks heeft er vanaf nu een paar nieuwe fans bij!

BMW M3 E92 LT4

BMW M3 E92 LT4

 

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.