[Video] BMW 335i met 900 pk doet burn-outs bij Cars & Coffee!

[Video] BMW 335i met 900 pk doet burn-outs bij Cars & Coffee!

Twente was nog nooit zo rumoerig! Check hier hoe deze krankzinnige 3-serie rubber verbrandt alsof het niets is!

Helaas konden wij er zelf niet bij zijn, maar afgelopen weekend was het goed aan daar in Twente. Het stadion in Enschede was omringd door hele kuddes mensen die benzine kwamen snuiven. We zijn inmiddels wel wat gewend van de Cars & Coffee evenementen, maar voor YouTuber Gumbal was er precies één auto die werkelijk de toon zette. Een dikke BMW!

Een beetje verbazing mag. Het gaat hier immers niet om een M3, M5, of een van de vele andere M-modellen, maar om een vrij gewone E91 335i. Je zou zeggen dat een doodnormale 335i niet al teveel te zoeken heeft op een Cars & Coffee, maar dan heb je het goed mis! Meneer heeft namelijk iets speciaals meegenomen, wat we al enigszins vermoeden na het zien van het uiterlijk van de 3-serie. Oh, en wie vorig jaar een beetje heeft opgelet, herkent hem misschien al wel: afgelopen zomer was onze beste man er namelijk ‘toevallig’ ook bij! En geloof ons maar, het is bepaald geen alledaagse 3-serie.

Er zijn een aantal dingen die deze 335i onderscheiden van het gepeupel. Laten we beginnen met datgene waardoor je hier waarschijnlijk terecht bent gekomen: het vermogen. Ik bedoel, wees eerlijk: 900 pk is ook gewoon belachelijk veel! Een belangrijke factor in dit verhaal is het turbosysteem van Comp, waarvan de druk staat ingesteld op 2,5 bar. Het geluid is te danken aan een rijkelijk aangepast uitlaatsysteem, die enkel het doel lijkt te hebben om iedereen naar de huisartsenpost te sturen met interne oorbloedingen. Persoonlijk vind ik het dan weer wel grappig dat, hoewel er een waslijst aan specificaties en mods in de beschrijving staat, de standaard versnellingsbak er gewoon nog in ligt!

Nu ga ik uit principe bijna nooit naar het noorden van het land, maar als deze 3-serie volgende keer weer naar die Cars & Coffee komt, denk ik dat daar maar eens verandering in moet komen! Als jullie erbij waren, horen we graag wat jullie ervan vonden. Zo niet, dan zijn we alsnog benieuwd wat je van deze moddervette 3-serie vond. Laat het ons vooral weten!

IMG_9036

IMG_9035

IMG_9034

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.