[VIDEO] BMW 3-Serie met M Performance goodies!

[VIDEO] BMW 3-Serie met M Performance goodies!

Het is een 320d in Alpine White!

Hoewel ‘ie minder dan twee maanden geleden uitkwam, is de 2019 BMW 3-Serie Sedan al behoorlijk uitgebreid. We hebben niet alleen de 320d- en 330i-versies gezien, maar ook de iets hetere M340i en tevens de 330e. Bovendien worden kopers al flink verleid om meer geld uit te geven middels de verschillende M Performance Parts. Het is een perfecte methode om je vrienden te laten geloven dat je dieselgestookte 3-Serie een M3 is, hoewel dat eigenlijk wil zeggen dat je vrienden niet zoveel weten over auto’s …

De mannen van BMW Blog hadden de mogelijkheid dichtbij een spiksplinternieuwe Alpin White BMW 320d te komen die flink was uitgedost met M Performance Parts. Aan de buitenkant biedt BMW een verscheidenheid aan sportieve verbeteringen die verkrijgbaar zijn in carbon fiber of hoogglanzend zwart. Aan de voorzijde zien we bovendien een flinke carbon fiber splitter en spiegelkappen die eveneens in carbon fiber zijn gehuld. Aan de achterkant vinden we een kofferklep spoiler, getinte achterlichten, een diffuser en bovendien biedt BMW uitlaatuiteinden in een mix van titanium en koolstofvezel.

Iets wat ook direct opvalt zijn de M Performance geperforeerde remschijven met een set rode remklauwen. Om het uiterlijk verder aan te kleden, zijn er een aantal M Performance velgen zoals de 18-inch variant met dubbele spaken. Er zijn ook 20-inch gesmede velgen in een mix van gitzwart en gepolijste afwerking en 20-inch gesmede wielen met Y-spaken die volledig in matzwart of een mix van mat grijs en zwart beschikbaar is.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.