[VIDEO] Opa gaat los met 600 pk sterke Golf 7R!

[VIDEO] Opa gaat los met 600 pk sterke Golf 7R!

Vorige week knalde we al je woonkamer, auto en kantoor binnen met heel wat Golf 7R geweld. Maar het was nog niet genoeg! Nee, deze week nog eens een 600 pk sterke Golf 7R!

Verraste HGP ons een week geleden met een 740 pk sterke Golf 7R en showden we jullie daarna een iets bescheidenere, doch sinistere, Golf 7R van Gräper Automotive. Genoeg was het niet, want nu knallen we wederom van je beeldscherm af met een 600 pk sterke Golf 7R van onze Westerburen, Groot-Brittanie om precies te zijn.

Maar misschien het mooiste van het verhaal moet nog komen. Geen jonge hond met een petje, geen slimme ondernemer die zijn strepen heeft verdiend, nee, een krasse knar van krap 75 jaar oud bestuurt deze pijlsnelle stootkogel! Waar de meesten nog maar moeten hopen dat ze hun rijbewijs kunnen verlengen op die leeftijd, racet Arthur naar de tuner om een nieuwe turbo, intercooler en aanverwante spulletjes te laten plaatsen op zijn Golf 7R. En daarna als de wiedeweerga door naar de bingo, een alles behalve misselijke 600 pk is het resultaat! En Arthur geeft aan dat dit nog een veilige setup is, meer is mogelijk, maar dan is de kans aanwezig dat hij de stukken van zijn zuigers en drijfstangen bij elkaar kan gaan zoeken.

Dat Arthur niet vies is van een beetje snelheid, bewijst hij in onderstaande video, piepende bandjes en een uitlaat die zo hard bromt dat je stokdove oma hem zelfs aan hoort komen, zonder dat ze haar gehoorapparaten in heeft! Het moet voor de kleinkinderen toch geweldig zijn om zo een dagje met opa op pad te gaan!

Ik kan nu wel zeggen ‘Actie vanaf ….’ maar ik zou twintig minuten de tijd nemen om de volledige video te kijken. Je wordt niet teleur gesteld, dat beloof ik je!

Golf 7R

Golf 7R

Golf 7R

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.