[VIDEO] 300+ met een Huracan, Joel Beukers doet het!

[VIDEO] 300+ met een Huracan, Joel Beukers doet het!

De meest bekende schreeuwlelijk van Nederland heeft weer eens iets stouts gedaan. Nu heeft hij niet ‘de schijven door het dak gegooid!’, maar heeft hij zijn Huracan even flink op zijn staart getrapt!

En dat heeft nogal wat tongen los gemaakt. Maar wat maakt het uit, Joel Beukers staat erom bekend om keihard tegen de stroming in te gaan.

Men neme een knalgouden Huracan, Joel Beukers met cameraman, een rustige snelweg op een zondagmorgen in Duitsland en het is gaan met die banaan! Joel Beukers een scoopje, de 5.2 liter V10 een scoopje en hatsekee, LINKERBAAN!

337 kilometer per uur was het eindstation. Eind goed, al goed, zou je denken. Video geupload en een van de spaarzame momenten dat Beukers’ geweten ging knagen was daar. ‘Was dit wel zo slim, ben ik nu wel het juiste voorbeeld voor de rest van de wereld?’ Zijn antwoord was van niet, dus verwijderde hij de video. Maar alles gaat zo snel in de tijden van het internet, dat de video alweer door een ander geript en geupload.

Het menselijke decibelkanon heeft daarop besloten verantwoordelijkheid te nemen en de video zelf weer te uploaden. Nu wel met disclaimer: ‘Dit moet je niet nadoen’ . Goed voorbeeld voor veel anderen, die Joel Beukers!

Joel Beukers Lamborghini Huracan

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.