[VIDEO] +300 km/h met je haren in de wind!

[VIDEO] +300 km/h met je haren in de wind!

Je zult de laatste tijd wel gemerkt hebben dat wij fan zijn van de zogenoemde POV video’s. POV staat voor Point Of View en betekent in dit geval dat het lijkt alsof jij als kijker zélf achter het stuur zit.

Op deze manier hebben wij de afgelopen jaren veel bijzondere auto’s gefilmd en namen wij divers supercars maar naar tunnels of naar de Duitse Autobahn. Zo reden wij al meerdere keren over de 300 km/h maar was dit altijd in een ‘gesloten’ auto. Nooit eerder behaalden wij deze snelheden zonder een dak boven ons hoofd, tot enkele weken geleden toen wij op pad gingen met de Lamborghini Aventador Roadster van PassionWithoutLimits.com. We konden het niet laten om de Italiaanse stier zijn benen te laten strekken op een stuk Autobahn waar geen snelheidslimiet geldt.

De Lamborghini Aventador is een auto die zich lekker begint te voelen bij de hogere snelheden. Rustig touren of door de stad rijden is absoluut niet waar de Aventador voor gemaakt is. Vanaf 160 km/h komt de Aventador tot leven en stuift hij moeiteloos door naar die magische 300 km/h. Deze snelheid in de Roadster voegt een extra dimensie toe aan de ervaring, het is alsof je letterlijk door het geluid gaat.

Zélf rijden in deze Lamborghini Aventador Roadster?
Het is op 21 juni mogelijk om zelf achter het stuur te kruipen van deze Lamborghini Aventador Roadster! Tijdens de Supercar Tunnelrun kun je kiezen uit de zes auto’s van PassionWithoutLimits.com en rij je tijdens de 30 minuten durende rit door de tunnels bij Utrecht! Let op; je moet je rit vooraf boeken en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je boekt je rit op Tunnelrun.nl.

https://www.instagram.com/p/CA5f_mXnYlf/

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.