[VIDEO] 3.500 pk in een Huracan? Kan gewoon!

[VIDEO] 3.500 pk in een Huracan? Kan gewoon!

Afrikanen hebben relatief gezien de grootste genotsknots ter wereld. Ja dat lees je goed, en ja, je weet precies waar ik het over heb. Ben je echter wat minder groot geschapen, dan kun je de lengte van je trektouwtje compenseren.

Bijvoorbeeld door de duurste fles champagne te bestellen in de club, of je koopt een Hummer. Of je koopt een 602 pk sterke Lamborghini Huracan en bouwt deze om tot een 3.500 pk sterke pretraket.

En precies dat laatste is gebeurt. De 5,2 liter V10 produceert van zichzelf al een totaal niet misselijke 600 en 2 peekaa. Maar met een volledig nieuw opgebouwd blok met twee turbo’s formaatje ‘watermeloen’ flaneert dit rijdende orgasme rond met meer dan 3.000 pk!

Hoe zoiets wegschiet bij een groen stoplicht? Check de video maar, actie vanaf 01:45. Binnen 800 meter de teller de 368 kilometer per uur aan laten tikken, kan gewoon. Dus, zeg het maar, wat heb je liever? Een zuurstok van jewelste van onder of een 3.500 pk sterke compensatie-raket? Laat het ons weten!

Lamborghin Huracan

Lamborghin Huracan

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.