Verlengd & Bulletproof Range Rover is niet goedkoop!

Verlengd & Bulletproof Range Rover is niet goedkoop!

Je zal niet snel raden wat deze Range Rover moet kosten, want dit is daadwerkelijk de duurste Range Rover ter wereld…

Verlengd & Bulletproof, kortom dit moet een dure jongen zijn. Ja deze Range Rover is niet goedkoop; € 1.102.000 om precies te zijn. Reken je nu niet rijk, want hier komt nog een flink BPM bedrag bij mocht je hem in Nederland willen rijden. De auto is door verlenging en bepantsering enorm zwaar dus hebben ze ook direct voor de meest sterke motorvariant gekozen; de welbekende 5.0 V8 Supercharged met 566 pk.

De auto kent een beveilingsklasse VR8 en kan dus serieuze wapens aan, de vraag is waarvoor zal je dat nodig hebben? Wellicht als je President van Amerika bent, of leider van de Nederlandse Mocro maffia? Wie zal het zeggen…

Ruimte genoeg in ieder geval, want met een verlenging van 1016mm kun je met gestrekte benen achterin de zetels zitten. Of stap jij liever achter het stuur van de door KLASSEN aangepakte Range?

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.