Vacature: Werken aan de dikste auto’s van Nederland! [Wheelclinic Special]

Vacature: Werken aan de dikste auto’s van Nederland! [Wheelclinic Special]

Ben je op zoek naar een uitdagende baan, en heb je een passie voor auto’s? Wheelclinic is op zoek naar een (banden)monteur/allround werkplaats assistent! Bij Wheelclinic werk je met de dikste bolides van Nederland.

Bij de meeste vacatures wordt om ervaring gevraagd, maar bij Wheelclinic is ervaring geen vereiste. Zij leren je hoe je alles moet doen om alle auto’s te voorzien van de dikste velgen. Ook worden er cursussen aangeboden, zodat je kunt doorgroeien. Je werkt met moderne apparatuur en zorgt ervoor dat alle band en velg gerelateerde werkzaamheden perfect en technisch juist verlopen. Daarnaast werk je uiteraard met de dikste auto’s die er maar rondrijden, zoals de Audi RS6, Mercedes-AMG’s, en zelfs pure supercars!

Wheelclinic is gevestigd in Nijkerk, en zoekt iemand die uit de regio komt. Dus woon je in de regio Nijkerk/Amersfoort, en wil je meer informatie, of wil je gelijk solliciteren? Mail dan je cv met motivatie naar info@wheelclinic.nl.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.