UPDATE: Spring Event 2013, the Weeze Airport edition

UPDATE: Spring Event 2013, the Weeze Airport edition

Spring Event 2013 Terrein

 

Het einde van de winter is in zicht, de eerste zonnestralen hebben zich laten zien. Het is nu eind februari en april komt steeds dichterbij, Petrolhead Events verzorgt dit jaar weer een fantastisch Spring Event. Een evenement waar alleen de mooiste wagens zich laten zien, waar het rubber verbrand wordt en de pk’s het asfalt doen oprollen. Hier een kleine update over het Spring Event.

De organisatie van het Spring Event is al maanden druk bezig om alles in april goed te laten verlopen, vanaf september zijn zij druk met het opzetten van een waar auto-spektakel. Het plan voor 2013 is om op een afgesloten terrein alle wagens los te laten: zo is er een circuit uitgezet, er is een drift-paddock en is er ruimte voor 1-1 sprints! De inschrijvingen gaan hard, momenteel komen 90 auto’s naar Weeze op 13 april, de verwachte opkomst zal zijn plus minus 125 supercars. Het leuke van het Spring Event is dat de opkomst van auto’s heel verschillend is, van een getunede Mitshubishi EVO, tot een hypersnelle Bugatti Veyron. Merken als Lamborghini, Ferrari en Porsche zijn dan ook ruimschoots aanwezig.

Custom Dreams
Op de mainstage, naast het supercarpaddock hebben zij nog een speciale gast: Kevin Volwater van Custom Dreams zal zijn nieuwste projecten laten zien. Zijn grootste passies in het leven zijn: auto’s en motoren. Sinds hij een jonge kerel is, is hij bezig met het creëren van de best showende motorfietsen. Het duurde niet erg lang voordat andere mensen in het dorp vroegen hun motorfietsen ook te pimpen. De volgende stap was heel natuurlijk, het werken in een carrosseriebedrijf, om de kneepjes van het vak te leren. Na het werken daar draaide Kevin al zijn ervaring en expertise meer en meer in de richting van het volledig aanpassen van auto’s en motoren. Met grote vaardigheid, visie en precisie past Kevin  uw droom auto, fiets of interieur aan.

Narh Custom Dreams edition

Playboy Nederland
Wat wil een man nog meer, dikke auto’s en…? Uiteraard mooie vrouwen, dit is de ideale combinatie en misschien wel de droom van elke man. Helaas is dit niet voor iedereen werkelijkheid geworden dus vandaar verzorgt Petrolhead Events ook de mooie vrouwen op het Event. Playboy Nederland zal aanwezig zijn met neerlands leukste buurmeisje: Zimra Geurts!

Zimra Geurts

 

Ben jij ook erg benieuwd wat er deze dag allemaal gaat gebeuren na het lezen van dit bericht? Check dan snel de Facebook pagina van het Spring Event: Spring Event Facebook  Of kijk op de website van het Spring Event.

Mocht je na het lezen van dit bericht ook willen komen naar het Spring Event? Helaas voor bezoekers zijn er geen kaarten meer beschikbaar. Mocht je zelf in het bezit zijn van een mooie supercar, wees er dan snel bij er zijn nog slechts 25 plaatsen beschikbaar!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.