Unieke RS7 afgeleverd bij VD Akker!!

Unieke RS7 afgeleverd bij VD Akker!!

Als we het hebben over de grootmachten in autoland kom je al gauw uit bij een BMW M, AMG of Audi RS.
Deze unieke RS7 viel ons dan ook meteen op…

Als autoliefhebber ben je altijd opzoek naar de gaafste en meest exclusieve modellen, om zelf aan te schaffen of om te kijken naar al het moois. Onlangs kwamen wij deze Audi RS7 tegen bij, hoe kan het ook anders, VD Akker.

Al zo’n 40 jaar is VD Akker actief in de exclusieve autobranche, voornamelijk voor de merken Audi, Porsche en Bentley. Met een groot aanbod in de exclusieve auto’s zitten daar regelmatig wat gave en erg unieke uitschieters tussen. De bovenstaande Audi RS7 is dan ook prachtig onder handen genomen. Door het toevoegen van de Olive Green kleur op de auto en monteren van de 22″ Gloss Black ABT velgen krijgt de auto de unieke uitstraling die voor sommige misschien mist. Een echte eyecatcher kunnen we wel stellen.

Met de unieke samenstelling past de RS7 in het straatje van nekken draaiers als de Ferrari 488 of Porsche Turbo S.
Wij willen de gelukkige nieuwe eigenaar dan ook complimenteren met zijn prachtige smaak en wensen hem, of haar, veel veilige kilometers in dit brute monster.

Mocht je de specificaties en 0 naar 100 sprint tijden vergeten zijn of gewoon nog een keer willen lezen over de monsterlijke creatie van Audi? Dat kan, als je hier klikt hebben we nog een artikel voor je klaar staan over de RS7!

Thomas Heule