Is dit de meest ultieme supercar garage ooit!?

Is dit de meest ultieme supercar garage ooit!?

Zoals jullie wellicht weten vond enkele weken geleden het evenement Rallye Germania plaats. Een evenement georganiseerd door het bekende bedrijf PACE Germany en dit staat dan vrijwel direct garant voor een zeer hoog supercar-gehalte!

De eindbestemming van Rallye Germania 2015 was de bekende Nürburgring. Velen autospotters waren hiervan op de hoogte en stonden dan ook paraat toen de stoet met bijzondere auto’s arriveerde. In de video zien we auto’s zoals de Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder, verschillende Bugatti’s en natuurlijk… Koenigseggs!

Daar staat PACE Germany toch wel een beetje bekend om en natuurlijk konden deze bijzondere auto’s niet ontbreken. Zo zien we de bekende Agera X waarin voormalige F1 coureur Adrian Sutil reed in gezelschap van een Mercedes-AMG GT-S arriveren. Daarnaast zien we Ford GT’s, een SLR McLaren Stirling Moss en een bijzondere Novitec Torado Lamborghini Aventador LP760-4.

Uiteindelijk parkeren alle auto’s in de parkeergarage van het hotel en dat levert een leuk beeld op! Een hele garage vol met alleen maar supercars; in mijn ogen de ultieme supercar garage!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.