UITVERKOCHT: Bugatti Chiron

UITVERKOCHT: Bugatti Chiron

Onder het motto ‘If you snooze, you loose’, de Chiron is uitverkocht!

Wilde je net je winst van je Staatslot kapot slaan op een nieuwe Bugatti of heb je net je cryptowinsten uitgecashed en was je klaar voor de hypercar der hypercars, dan ben je bij deze te laat. Alle 500 units zijn besproken, van de Sport, Pur Sport, Super Sport tot de Super Sport 300+ and so on. Je moet dus echt op zoek gaan naar een tweedehandsje.

Maar er is meer, ook de uitermate uitgesproken ‘Bolide’ is niet meer te bestellen! 40 stuks met een prijs van 4 miljoen zijn uitverkocht! En daar zijn we wel enigszins verbaasd over, maar anderzijds ook weer niet. Want in het milieu van de rijken der Aarde weten zij soms niet wat ze moeten doen met hun geld en een Bolide zal altijd meer opbrengen aan vreugde dan het rendement van je geld op de bank.

En nu?

Je moet de autoverkoop-websites in de gaten gaan houden, mocht je op willen gaan naar een Bugatti. Of wachten op de nieuwe Bugatti. Wie het nieuws heeft gevolgd, weet dat Rimac en Bugatti de handen ineen hebben geslagen en daar zal vast een zeker een hybride- danwel elektrisch-aangedreven hypercar uit voort vloeien. Maar hoe lang dat duurt, niemand kan je daar op het moment van schrijven antwoord op geven.