Een nieuwe uitlaat voor GTR Leslie

Een nieuwe uitlaat voor GTR Leslie

Het is niet de eerste keer dat de GTR van Leslie langs komt op de Hart voor Auto’s website. Zodra wij zien dat Leslie weer een video heeft geüpload op zijn YouTube kanaal, weten wij dat er weer gekkigheid aan komt!

YouTube video GTR Leslie

In een recente video van Leslie is te zien dat hij zijn auto wegbrengt voor een chique nieuw uitlaat systeem. Dit was hoog nodig, want het (nu oude) uitlaatsysteem was niet groot genoeg voor het hoge vermogen van de auto. Daarom was het nu dus eindelijk tijd om dit aan te pakken!

Er is gekozen voor een custom uitlaat, dit betekend dat de uitlaat van voor tot achter met de hand gemaakt is voor deze auto. Hier komst specialistisch werk bij kijken, daarom dat er gekozen is voor een partij als Fischer Race Engineering.

De uitlaat begint met 90mm downpipes en gaat dan door naar een 102mm tussenpijp die vervolgens opsplitst naar 2 pijpen van 89mm, daarna lopen de uitlaten uit naar 4 stukken van 125mm met als eindtips; 4 imponerende 125mm sierstukken. Het geluid van de auto is hierdoor niet hetzelfde gebleven waardoor de auto nu ook klinkt als een 1000pk GTR.

De auto zal snel te zien en -horen zijn tijdens Japfest op 29 Mei op het circuit van Assen! Kun je hier niet bij zijn? Dan kun je Leslie met zijn GTR ook zien tijdens het indoor event; Automadness in Den Bosch.

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.