Uitgebrande Lamborghini Urus: Zin in een project?

Uitgebrande Lamborghini Urus: Zin in een project?

Is jouw goede voornemen voor 2022 om een automotive-project te starten? En heb je toevallig €226.00,- liggen in een oude sok? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij deze Marktplaats-advertentie!

Deze Urus van bouwjaar 2019 heeft pas 34.000 aan ervaring, maar zoals je ziet is deze best gehavend. En denk jij bij jezelf ‘He! Die ken ik ergens van’. Dat klopt, dit is namelijk de Urus die eerder dit jaar in vlammen op ging. Als je de foto’s bekijkt, zie je dat je er aanzienlijke schade is aan de auto. Van het plaatwerk tot de motor en het interieur, er zit heel wat werk aan om dit 650pk sterke kanon weer volledig rijklaar te maken.

Met een vraagprijs van €226.000,- is het een aardig prijskaartje, maar om het in perspectief te zetten: Een soortgelijke Urus van hetzelfde bouwjaar en kilometerstand staat te koop voor net geen €310.000,-

Wat zou jij doen als jij dit geld te besteden had aan een auto: het Urus-project aan gaan of toch voor de rijklare variant gaan?

Bron: Marktplaats.nl

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.