Twee opvallende auto’s onthuld aan het publiek

Twee opvallende auto’s onthuld aan het publiek

Afgelopen week werden er 2 opvallende auto’s onthuld. Beide auto’s zijn niet aan ons voorbij gegaan, en ook jij mag ze dus ook zeker niet missen.

McLaren 750S

Om te beginnen met de McLaren 750S. Na het grote succes van de 720S, heeft McLaren besloten verder met het design van dit succesvolle design.

Zoals de naam al zegt, gaat het om een 750pk sterke McLaren. De toename van 30pk klinkt niet als een grote toename tegenover de 720S, maar gezien de auto ook 30KG lichter zal zijn dan zijn voorganger, en daarmee nog geen 1400Kg wegen (1389kg). Zal dit dus zeker een verschil maken.

Aan het uiterlijk van de auto is niet heel veel veranderd. Hetgeen wat wel meteen opvalt zijn de uitlaten. Het nieuwe “Standard Sports Exhaust” geeft de auto niet alleen een hele andere look, maar zal er ook voor zorgen dat de auto af fabriek anders zal klinken. Natuurlijk kun je net als andere McLaren de auto nog veel verder eigen maken doormiddel van de MSO opties. Hierdoor krijg je de mogelijkheid jouw 750S tot in de details zelf samen te stellen. Hier zit natuurlijk wel een speciaal prijs kaartje aan.

Mercedes-Benz E klasse

Als je afgelopen week je telefoon opende kon je er niet omheen. De nieuwe achterlichten van de Mercedes E klasse. De meningen erover verschillen, maar een ding is zeker. Het interieur gaat weer een stapje verder.

Bij Mercedes-Benz zitten ze niet stil als het gaat om interieur design. De afgelopen jaren hebben wij meerdere grote veranderingen gezien als het gaat om interieur. Het begon met het toch wel grote scherm wat in de nieuwere modellen van Mercedes werd geïmplementeerd. Later zagen wij dat er gekozen werd voor het ‘oudere interieur’ met een moderne knipoog. Maar het lijkt erop dat ze bij de nieuwste E klasse dan toch gekozen hebben voor het interieur wat wij vooral kennen uit de EQS.

Een extraatje… de Porsche 911 Facelift

Een auto welke pas net voor het eerst gespot is door Wilco Blok; deze Porsche 992 911 Facelift. Op de eerste foto’s is alleen nog te zien dat de auto andere bumpers heeft. Nog veel meer is het niet bekend over de ‘facelift’ versie van de Porsche. Wij kunnen dus ongetwijfeld binnenkort meer informatie verwachten over dit veelal geliefde model Porsche.

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.