TRICORP WORKWEAR aanwezig met Haas F1 showauto op de Brussels Auto Show.

TRICORP WORKWEAR aanwezig met Haas F1 showauto op de Brussels Auto Show.

Het is bijna zover! Van 17 tot en met 21 januari is de allereerste editie van de Brussels Auto Show. Dit wordt het grootste auto-evenement van de Benelux, gehouden in maar liefst 6 paleizen met een totale oppervlakte van 60.000 vierkante meter aan puur automotive spektakel. Met meer dan 400 auto’s, motoren, trucks en de aanwezigheid van ruim 150 vooraanstaande bedrijven, belooft het een onvergetelijke ervaring te worden. Een primeur op Belgische bodem is de ‘Car Catwalk’: een verhoogd podium van 1,5 meter hoog en 80 meter lang. Hierop zullen de meest opvallende voertuigen rijdend te bewonderen zijn, een unieke kans om ze niet alleen te zien maar ook te horen.

Als kers op de taart heeft de Brussels Auto Show geweldig nieuws voor de autosportliefhebbers onder ons. Brussels Auto Show zal diverse Formule 1-auto’s, Dakar- en Le Mans-auto’s tentoonstellen. Een bijzondere vermelding verdient de Haas F1 2022 show auto die de auto representeert van Mick Schumacher, de jongste F1-auto op de show. De F1 show auto wordt tentoongesteld door Brussels Auto Show partner Tricorp Workwear.

Naast specialisten in bedrijfskleding is Tricorp Workwear ook Official Team Kit Supplier van het Moneygram Haas F1 team. Dankzij Tricorp Workwear kan de Brussels Auto Show niet alleen de F1-auto aan het grote publiek tonen, maar is er ook een geweldige actie op touw gezet. Ze bieden merchandise van afgelopen seizoen aan tegen zeer gereduceerde tarieven. Van team merchandise tot fanwear, er is voor elk wat wils. Denk aan klassieke polo’s, jassen, caps, maar ook persoonlijke items van bekende teamleden zoals een t-shirt met een legendarische quote van Guenther Steiner of een pet van Nico Hülkenberg. Hieronder vind je de prijstabel, zodat je alvast een idee hebt welke items je niet wilt missen. Je kan Tricorp Workwear vinden in hal 6 met hun zwarte Expandable en de Haas F1 bolide. Let op: het aanbod geldt zolang de voorraad strekt!

De TRICORP Expandable

Moneygram Haas F1 Team merchandise:

– T-shirt van €59,95 voor €20

– Polo van €79,95 voor €25

– Sweater van €104,95 voor €25

– Gilet van €129,95 voor €30

– Regenjas van €139,95 voor €50

– Cap van €44,95 voor €10

Haas Fanwear:

– T-shirts van €34,95 voor €15

– Hoodies van €64,95 voor €25

– Caps van €39,95 voor €10

Mis deze kans niet en verzeker jezelf van toegang tot de Brussels Auto Show door nu je tickets te bestellen via deze link. Wij kijken er naar uit je te verwelkomen op het grootste auto-evenement van de Benelux van 17 tot en met 21 januari.

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!