Transporter omgetoverd tot A-Team bus

Transporter omgetoverd tot A-Team bus

Je weet ongetwijfeld wel wie ze zijn, de vier mannen van The A-Team. Alleen zul je ze niet in deze bus zien rijden. Abt heeft namelijk een VW Transporter aangepast met onder andere de bekende kleuren van de originele GMC Vandura.

Zoals je ziet is het een soort moderne Europese versie van de originele A-Team bus. Abt heeft deze Transporter voorzien van een Aero-pakket, een nieuwe grille, en nieuwe velgen. Deze velgen zijn overigens knalrood, en de rest van de bus gaat gehuld in de A-Team kleuren. De rode lijn loopt zelfs door tot de achterspoiler. Naast de visuele aanpassingen heeft Abt de motor ook een opfrisser gegeven. Deze is namelijk gechipt naar 235 PK en 490 Nm. Abt heeft deze bus gemaakt voor de grote VW-meeting Wörthersee, waar Daniel Abt naar toe gaat.

Naast deze opvallende bus neemt hij ook een Abt Volkswagen Golf R mee. Deze is ook lekker aangepakt: gigantische zwarte velgen, en vier dikke uitlaatpijpen. Waarschijnlijk is het vermogen van de Golf ook opgeschroefd naar 370 PK en 480 Nm koppel.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.