Trailer: Spring Event 2013, the Weeze Airport Edition

Trailer: Spring Event 2013, the Weeze Airport Edition

Nog een kleine maand te gaan en dan is het zover, Spring Event 2013. Dit jaar nabij Weeze Airport, groter dan ooit, door Petrolhead Events.

Mercedes-Benz E63 @ Weeze Airport - www.hartvoorautos.nl

Op 13 april aanstaande komen honderd supercars bijeen om op een afgesloten terrein te rijden met elkaar. Petrolhead Events verzorgt een track gedeelte, een drift paddock en 2 leuke gevarieerde routes.

Momenteel zitten alle inschrijvingen vol, er is geen plaats meer om deel te nemen aan dit event. Petrolhead Events heeft meer dan 100 supercars bij elkaar weten te krijgen, variërend van een Porsche 911 tot een Lamborghini Aventador of een Bugatti Veyron.

Bijzonder? Ja, er is nog nooit een Nederlandse organisatie geweest die zo iets voor elkaar heeft weten te krijgen. Crisis? Nee hoor, merk er niks van! De nieuwste modellen van de meest bijzondere merken rijden mee, denk aan Lamborghini, Ferrari, Porsche en Mercedes.

Om jullie een kleine indruk te geven van wat er die dag komen gaat hebben wij een trailer opgenomen, dus neem snel een kijkje!

Om op de hoogte te blijven van alles wat er die dag komen gaat en gebeuren zal, volg Spring Event op Facebook:

http://www.facebook.com/#!/HVASpringEvent

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.