Bijzondere supercars in actie op Top Marques Monaco 2018!

Bijzondere supercars in actie op Top Marques Monaco 2018!

In april is de Hart voor Auto’s agenda standaard een weekje geblokt, dan zijn wij namelijk te vinden in Monaco. Ook dit jaar zullen wij er wederom te vinden zijn voor de beurs Top Marques Monaco 2018!

2018 is het jaar dat Top Marques voor de 15e keer plaats zal vinden in het kleine staatje dat Monaco heet. Van 19 tot 22 april zal de stad in handen zijn van autoliefhebbers van over de hele wereld. De beurs wordt ook wel een live supercar show genoemd omdat de actie zich niet alleen concentreert in het Grimaldi Forum, maar voornamelijk ook op de openbare weg. Veel standhouders hebben namelijk een demo-model klaar staan voor potentiële klanten en journalisten. De organisatoren van de jaarlijkse supercarshow willen nog niet alles van deze jubileumeditie verklappen, maar onthulden gisteren het volgende:

– 30+ supercars zullen beschikbaar zijn voor testritten op het F1-circuit, inclusief de gloednieuwe Zenvo TS1 GT.
– Bezoekers kunnen de Corbellati Missile in het echt te bewonderen. Deze supercar zou ‘s werelds snelste auto moeten zijn met een geschatte topsnelheid van 500 km/h.
– Er zullen vier wereldpremières plaatsvinden, waaronder een ultralichte hybride hypercar met een topsnelheid van 380 km/h.

Manoj Bairstow, managing director van Top Marques Monaco, zei: “We zijn zeer verheugd u onze 15-jarige jubileumshow te mogen presenteren, waarvan we hopen dat dit onze beste ooit zal zijn. Het concept achter Top Marques was om een tentoonstelling te maken die verder ging dan de statische gebeurtenissen in Parijs, Frankfurt en Genève, waar bezoekers daadwerkelijk de voertuigen konden testen die hun aandacht trekken. Het is daarom passend dat we voor onze 15e jubileumshow meer testdrive-auto’s beschikbaar hebben dan ooit tevoren.”

Voor meer informatie over deze bijzondere beurs kun je een kijkje nemen op hun website topmarquesmonaco.com!

Foto’s via Autogespot

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.