Top Marqués Monaco 2013 – De beurs deel 1

Top Marqués Monaco 2013 – De beurs deel 1

De naam zegt het al, Top Marqués is net even iets anders als alle standaard auto-beurzen, hier zijn alleen alle exclusieve sportwagenfabrikanten en tuners vertegenwoordigd. Elk merk heeft dan ook hun nieuwste / meest exclusieve model meegenomen om hier te laten zien.

Het publiek bestaat voornamelijk uit pers of potentiele klanten, de dagjes mensen ontbreken en dat is alleen maar interessant. Op de stands zelf staan dan ook geen ingehuurde ”verkopers” maar de echte CEO’s zijn aanwezig, dit resulteerd in zeer serieus klantencontact en wordt er hier ook direct geschakeld. Ook vandaag zijn er weer auto’s verkocht!

Wat ook bijzonder is voor een automotive-beurs, is dat wanneer je als klant echt interesse hebt in een auto je hiermee ook even kunt proefrijden. Er is een bepaalde demo-vloot die door de stad rijdt om zo een juiste impressie van elk model te geven. Mocht je als pers ook interesse hebben in een proefrit moet je geluk hebben, de standhouders willen natuurlijk het meest potentiele uit de dag halen. Het is wel gaaf om te zien dat alle auto’s echt gebruikt worden, de testritjes gaan maar door! Dit gebeurt niet in alle rust, nee de toerentellers komen dik in het rood en de exhaust-sounds vliegen je om de oren!

Ook zijn er een altijd primeurs en nooit eerder vertoonde tuner-varianten aanwezig, hier later meer over in de uitgelichte artikelen per model!

Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1159 - kopie Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1164 - kopie Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1186 - kopie Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1192 Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1219 - kopie Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1199 Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1204

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.