Supercar-terrorisme wordt hard aangepakt – Monaco 2012

Supercar-terrorisme wordt hard aangepakt – Monaco 2012

Je kent het wel, de een geeft veel gas en dan geeft de ander nog net iets meer gas om het een weer te overtreffen. Zo ook vandaag in Monaco, een Maserati Granturismo MC Stradale en een Ferrari 458 Italia maakten de straten van Monaco onveilig. Morgen opent de beurs Top Marques 2012 zijn deuren, van 18 t/m 22 april is feest op het gebied van Automotive in Monaco, al deze exotische bolides laten goed van zich horen!

Ferrari & Maserati Pulled Over - Top Marques Monaco 2012 - www.hartvoorautos.nl

Niet alleen bij de liefhebbers onder ons is het bekend dat tijdens dit evenement er vele sportwagens rond rijden, ook bij de plaatselijke politie is het bekend, die houden alles erg goed in de gaten. Maar houdt dat je tegen om het gaspedaal van je supercar even  te vloeren?

De eigenaar van een 458 italia dacht van niet, hij zette de toon, maakte sfeer en niet veel later reed daar een geweldige MC Stradale achteraan. De 2 wagens speelden leuk met elkaar en niets mocht de pret drukken, tot dat de ”mannen in blauw” er even een stokje voor staken. Beide auto’s werden aan de kant gezet en kregen een bekeuring voor ”roekeloos rij-gedrag” (in de volksmond – supercarplezier).

Ferrari & Maserati Pulled Over - Top Marques 2012 - www.hartvoorautos.nl

Wij  zijn aanwezig van 17 t/m 21 april, bij vragen of een verzoek laat even een bericht achter.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.