Event: Top Gear Live, meet The Stig!

Event: Top Gear Live, meet The Stig!

Wit… en weg! Even was hij in Nederland, die mysterieuze racer uit Top Gear. En waar kan je beter stunten dan op circuit Zandvoort? Met spectaculaire stunts warmde The Stig het publiek vast op voor de fantastische show van TOP GEAR LIVE in Ziggo Dome op 27 april a.s. Bernhard van Oranje, DJ Sven van Veen van Radio Veronica en acteur Mark van Eeuwen stapten in bij The Stig, voor duizelingwekkende rondjes over het smeltende asfalt. 
2013LR 0219_TopGearLive_Circuit_Zandvoort_Selectie_NL_1_001

Top Gear Live - www.hartvoorautos.nl

The Stig stuntte op het 2,4 kilometer lange ‘korte circuit’ in een serie superbolides, waaronder een Mustang GT4, een Ferrari 458 en een Mercedes SLS.  Fans en BN’ers waren onder de indruk van zijn legendarische manoeuvres. En een paar geluksvogels, waaronder Mark van Eeuwen en DJ Sven van Veen mochten zelfs een ‘rondje rijden’ met The Stig.

Mark van Eeuwen na zijn tour: “Het was waanzinnig! Hij praat niet, hij knikt niet, het lijkt zelfs of hij niet ademt, maar wat kan die man rijden, echt waanzinnig!”
LR20130219_TopGearLive_Circuit_Zandvoort_Selectie_NL_1_003

Bernhard van Oranje nam zijn eigen gepimpte Mustang GT4 mee naar het circuit waarin The Stig op zijn beurt even mocht crossen. “Voor racefans zoals ik is dit een once in a lifetime ervaring! Ik mocht met The Stig racen en hij reed in mijn auto!”

Op 27 april is The Stig terug in Amsterdam voor het Top Gear Live event in Ziggo Dome, een alles-over-auto’s-en-meer-show naar het idee van de gelauwerde Britse televisieserie.  Uiteraard presenteren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May deze spectaculaire live show en zijn er weer verbluffende stunts, absurd gemodificeerde ‘cars’ en uiteraard een parade van de snelste auto’s ter wereld.

20130219_TopGearLive_Circuit_Zandvoort_Selectie_NL_1_004

Top Gear Live - www.hartvoorautos.nl

Top Gear Live - www.hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.